Joyce van Nispen

handanalyse & personal coaching


RETRAITE
‘ONTDEK & LEEF DE BESTE VERSIE VAN JEZELF’


Het doel van deze retraite is om inzicht te krijgen in jouw onderbewuste deel, hoe dit jouw handelen beïnvloedt, en welke lessen & krachten hierin liggen. We gaan aan de slag met deze inzichten, leren vertrouwen op ons onderbewuste deel en dit actief in te zetten.
We zijn allemaal aardbewoners, die stuk voor stuk gebonden zijn aan dezelfde collectieve energie hier op aarde, maar ook individuen met ieder een eigen kracht, les en doel. In deze retraite leer je hoe jij de collectieve energie bewust kunt inzetten opdat jij als individu de beste versie van jezelf kunt zijn hier op aarde, dienend aan het collectief.

Klinkt mooi, maar wat komt er dan aan bod? Even kort puntsgewijs:

HANDANALYSE
De huidpatronen en de invloed daarvan, de link met de elementen, wat de algemene kracht & les is van deze huidpatronen en het besef wat de invloed hiervan is op jouw leven. Daarnaast kijken we naar de intuïtieve lijnen in de handen. Je krijgt dus zowel informatie om bij anderen in te zetten maar ook inzichten in jezelf, want je eigen handen zijn het studiemateriaal.

TAROT & DE ELEMENTEN
Algemene wetenswaardigheden over de Tarot, het verschil tussen de Grote Arcana & de Kleine Arcana en de link met de elementen. Maar ook wat doen de kaarten met jou? Wat roepen de kaarten bij jou op? Het gaat er vooral om dat je gaat vertrouwen op de verborgen kennis die al bij iedereen aanwezig is en deze weer wakker te schudden en te gebruiken.

NUMEROLOGIE
De verborgen informatie van getallen, het uitrekenen van het zielsgetal & levenslesgetal. En de linken met de Tarot, stenen & kleuren.

DE MAAN & ENERGIE
Het werken met energie. De energie van de maan, stenen en het toepassen van energiedoor middel van de pendel of wichel.
En uiteraard sluiten we de retraite af met een VOLLE MAANVIERING

Praktische informatie:

  • locatie: Villa Tranquillo, Gandia (Valencia) Spanje;
  • duur: 6 dagen;
  • inbegrepen: 5x overnachtingen + ontbijt, lunch, diner & drinken & volledige retraite programma met al het lesmateriaal;
  • kosten: € 695,- (exclusief retourvlucht & overig transport);
  • maximaal 6 deelnemers (exclusief voor vrouwen);
  • hoe vaak: 2x per jaar (april/mei & sept/okt. afhankelijk van de maan).


Neem contact op via mail joyce@vannispen.nl of telefonisch +31 (0)6 212 25 836 voor verdere informatie of wanneer je je wilt opgeven voor deze retraiteRETRAITE ‘WE WANT MORE’


Tja en ben je dan eenmaal op de retraite ‘Ontdek & Leef de beste versie van Jezelf’ geweest dan wil je MEER. Althans zo is gebleken. Daarom zal in september 2019 de

eerste verdiepingsretraite plaatsvinden. De exacte invulling van het programma is nog in ontwikkeling, maar MEER op het gebied van Tarot & Magie, dat staat vast. De locatie, duur & kosten zijn hetzelfde als bij de andere retraite. Hoe vaak ik deze ga organiseren is nog onbekend. De eerste is al vol. Mocht je interesse hebben, stuur mij een email, dan zet ik je op de lijst van geïnteresseerden. Zodra een volgende datum is vastgesteld ontvang je hier direct bericht over.

Neem contact op via mail joyce@vannispen.nl of telefonisch +31 (0)6 212 25 836 voor verdere informatie of wanneere je wilt opgeven voor deze retraite