Yoga & mindfulness retraite

Rust, Stilte en Aandacht

Behoefte aan een weekje voor jezelf ? Los te zijn van je agenda en alle verplichtingen. Even aandacht voor hoe het met je is. Je te laten inspireren door yoga, mindfulness en heerlijke wandelingen in de adembenemende natuur om tot rust en stilte te komen in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Je hoeft geen ervaren yoga of mindfulness beoefenaar te zijn. Je kan de sessies in je eigen tempo en op je eigen niveau doen. We beoefenen Hatha yoga, variërend in yang (licht dynamisch) in de ochtend en yin (zacht en verdiepend) in de avond. Een fijne basis voor de mindfulness meditaties die daarop volgen. De mindfulness meditaties komen o.a. uit de mindfulness en compassie programma’s. Een week vol inspiratie waarin ook voldoende ruimte is om aan het zwembad te liggen een boek te lezen, te tekenen, stippen, zentangle, te fotograferen of er zelf even op uit te trekken.

De accommodatie

We verblijven deze week in een Spaanse villa van het hartelijke echtpaar Irma en Joost. De villa bevindt zich op ongeveer een uur van Valencia en 1 uur en 20 minuten van Alicante, midden in de natuur tussen de sinaasappelbomen, met een ruime patio die weids uitkijkt over de vallei. Er is een groot zwembad, tafeltennis en een tennisbaan. Er zijn 4 slaapkamers met ieder 2 1-persoonsbedden, 2 ruime badkamers, een gezellige zitkamer en een ruime keuken. Irma en Joost staan de hele week voor ons klaar om de lekkerste vegetarische maaltijden met verse lokale producten te maken.

Groepsgrootte

minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers

Wat krijg je en wat kost het ?

Je krijgt een volledig verzorgde week voor € 750,- incl. btw. p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Deze week omvat:

  • 5 overnachtingen
  • Wandelingen, yoga en mindfulness lessen
  • Individueel mindful gericht coachgesprek (indien gewenst)
  • 3 heerlijke maaltijden per dag, koffie thee en water
  • Fruit, fris en lekkers tussendoor

Data 2019

Zondag 6 oktober t/m vrijdag 11 oktober